Corgi's Nest B&B - een goede nachtrust is de beste start voor een fijne dag!
Over ons

Wij hebben al sinds mensenheugenis iets met Corgi's. Om exact te zijn, met de Welsh Corgi Cardigan, een hondenras. Het leek ons dan ook niet meer dan passend, onze voorliefde voor de Corgi terug te laten komen in de naam van ons onderkomen.

Sinds 2005 bieden wij een overnachtingsmogelijkheid aan in de vorm van Bed en Breakfast, zodat gasten die in de omgeving van Gramsbergen en Hardenberg kort willen logeren een gastvrij onderkomen vinden. 

Corgi┬┤s Nest is een prive Bed and Breakfast mogelijkheid, wij proberen daarbij een middeling te vinden tussen de behoefte van u,  als bezoeker, en ons eigen belang. Wij doen ons best, om van uw verblijf een succes te maken, en u kennis te laten maken met de geneugten van onze leefomgeving.

Wij bieden u een prettige overnachting in huiselijke sfeer, en zijn daarbij best bereid om enige concessies te doen.
U dient zich echter wel te realiseren, dat ons huishouden uit twee volwassenen bestaat, aangevuld met een kat. Onze woning is rookvrij, maar omdat onze huisdieren deel uitmaken van ons gezin, en vrij toegang hebben tot alle delen van het huis, kunnen wij geen rekening houden met eventuele allergie├źn.

In de omgeving van ons huis kunt u schitterende fietstochten en wandelingen maken, deze foto's geven u een idee van de directe omgeving van ons huis.

Onze huisdieren in aktie: