Maak kennis met het gastvrije Vechtdal!

Met het pontje over, hoe mooi is dat!

Ons pontje in de Vecht - op zonne energie - brengt u tussen april en november naar het eiland in de Vecht, vanwaar u een schitterend uitzicht over het natuurlijk verloop van de rivier heeft!

Lokaal vakmanschap in Gramsbergen

Brouwerij Mommeriete is waarschijnlijk de eerste of laatste horecagelegenheid van Gramsbergen die u tegenkomt, daar is ook het botenhuis van de Gramsberger Vechtzomp. Deze zomp werd in Gramsbergen gebouwd, in de zomer kunt u ermee tot aan Duitsland varen, elektrisch, dus u ziet alle flora en fauna in en rond de oevers van de rivier.

Horeca in Gramsbergen

Loopt u van noord naar Zuid, dan komt u als eerste de brouwerij tegen: U kunt daar heerlijk onder de bomen of op het terras aan het water zitten, en genieten van plaatselijk gebrouwen kwaliteits bier, <21.00u
(kleine snacks, kop soep en vlaamse friet)

Restaurants in het dorp (afstand vanaf ons huis):
Harrie's Eetcafe <19.30u 750m
Gasterij Spiezz <20.00u 1500m
China City <21.00u, 600m
Primataria <22.00u 750m
Herberg de Woage <22.00u 650m

De kok gaat van boven naar beneden wel vroeg naar huis, het is bij de Woage raadzaam om te reserveren, bij nood bezorgt Pizza Napoli uit Hardenberg ook in Gramsbergen.

Lekker picknicken op het eilandje in de Vecht

In de zomer is er niks mooiers dan een wandeling of fietstochtje richting Zwieseborg, waar u kunt picknicken op het eilandje in de Vecht, of gewoon van het uitzicht genieten..

Corgi's Nest B&B

U kunt een berichtje sturen via ons infoformuliertje, u kunt een email sturen, of ons 's-avonds bellen voor informatie

Ons adres is:
De Hoge Esch 49, 7783 CB Gramsbergen
(0524) 562778 na 18.00 uur
info@corgisnest.nl

© Copyright 2020 WH/xitt - Alle rechten voorbehouden