Corgi's Nest B&B - een goede nachtrust is de beste start voor een fijne dag!
Reacties van gasten

Hieronder de - vaak enthousiaste - reacties,
letterlijk overgenomen
uit ons gastenboek: (helaas de laatste tijd weinig ingevuld, en niet echt tijd voor gehad!)
***

24-7-2012:
De kunstwegenroute aan het fietsen: Wat veel Gramsbergers zelf niet weten, is het bestaan van de "vliegers"in de boomtoppen van het Gramsberger bosje. Het is even zoeken, maar aan de kant van het spoor kan je het vinden. Mooie kamer, lekker ontbijtje, vriendelijke mensen, en een liever hond. We gaan weer verder. Ronald (Amsterdam) en Carmen (Amersfoort).
(Noot: ik wist het inderdaad niet, en ze zijn inderdaad leuk. Wineke)
***
6+7-6-2012:
"zomaar"'n B&B geboekt via internet, want het ligt aan het Pieterpad, waarvan we weer 2 etappes gaan lopen. Gastheer en gastvrouw zijn onverwacht de heer en mevrouw B.C.C.P., en aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal 'n Pieterpadloper nu denken, "so what!", echter, als je van "engelse meuk" houdt, zoals wij, dan valt het kwartje. 
Bedankt voor de overnachtingen en het ontbijt, en misschien tot ziens voor een test van onze auto op de bank. Els en Rob, Schiedam.
***
4-6-2012:
Geweldig hier! Diana en Erik.
***
26-5-2012:
Van Bad Bentheim naar Zwole via de Vechtdal route. Na 100km fietsen hier heerlijk geslapen. Het ontbijt was fantastisch. We kunnen nu dus goed uitgerust en met voldoende energie de 2e helft van de etappe fietsen. Groetjes, Petra en Karin.
***
13-5-2012:
Bedankt voor de gastvrijheid en de lekkere ontbijten. Echt relaxt omhier te zijn.
Groeten, Michiel, en missschien tot ziens!
***
9-5-2012:
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, en het super ontbijt!
Groetjes, Marjorie.
***
2-5-2012 of 7-5-2012:
Bedankt voor onderdak, een goed bed en een prima ontbijt. We vinden B&B een goede en gezellige manier om te overnachten. Het is ontspannen, meer dan in een hotel! Nogmaals dank voor alles!! Bernard en Ina uit de Achterhoek.
***
28-4-2012:
Vielen Dank für die Gastfreundschaft! Ich habe mich bei Ihnen sehr wohl gefühlt.
Bis bald und beste Grüße, Olaf B, Köln.
***
27-3-2012:
Wat een leuk dorp is Gramsbergen. Een verassing! We zijn vandaag gelopen van Holsloot tot hier, zo'n 24km. Het is fantastisch loopweer met veel zon. We hebben genoten! Een gastvrij onthaal inCorgi's Nest. Lekker slapen en morgen oppad naar Ommen. Dank voor de gastvrijheid, Herman & Gemma Crijns, Amsterdam
***
3-3-2012:
Wilma en Margriet, twee zussen die het Pierterpad lopen, hebben genoten van dit heerlijke gastvrije B&B. Prima verzorgd en heerlijk geslapen. Wij gaan nu op weg vnaar Hardenberg, met een vrolijk, voldaan gevoel. Margriet uit Oeffelt en Wilma uit Cothen
***
21-2-2012:
Slapen in Corgi's Nest is als je eigen thuis in één kamer verenigd. Na een dag hard werken voor mijn scriptie is thuiskomen hier erg fijn. Nu goed slapen, morgenvroeg voor de tweede en voor nu laatste keer het heerlijke ontbijt, en ik kan er weer tegenaan!
Bedankt voor jullie gastvrijheid, ik kom gauw weer. Groeten, Sebas uit Utrecht
***
2-1-2012:
Na een bezorgd welkom (we waren natgeregend) werd er een schoenendroger aangesloten voor ons. De gastvrijheid sprak ons erg aan, en aan gespreksstof hadden we niet tekort. Bedankt voor de gastvrijheid, fijne overnachting en de bezorgdheid. Vanuit Kaatsheuvel, Theo en Leonie van Beijnen
***
21-10-2011:
Bedankt voor de fijne ontvangst, voor de hulp, opzoeken van vertrektijden. Heerlijk geslapen in het aangename bed en gezellige slaapkamer. Het voortreffelijke ontbijt, daar kun je de gehele dag op vooruit. Groet, Annie en Leny uit Gemert
***
14-9-2011:
  Vielen Dank für die freundliche Aufnahme, Gastfreundschaft und das gemütliche Zimmer. Wir haben uns sehr wohl bei Ihnen gefühlt! Das Frühstück war sehr gut. Man Mann konnte interessante Fachgespräche führen. Nochmals herzlichen Dank, und alles gute für Sie! Heinz und Maritta Honings aus Gangelt (bei Sittart)
***
10-8-2011:
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was allemaal prima voor elkaar: prettige ontvangst, mooie kamer, heerlijk geslapen in een fijn bed en een vorstelijk ontbijt.
We hebben genoten! Jos en Gerda Siero, Ommen
***
22-7-2011:
Zoek niet verder, je vindt niks beters in de omgeving! Prima faciliteiten, een heerlijk ontbijt en een gastvrije ontvangst! We hebben er van genoten, 3 heerlijke dagen gehad. Leo en Monica Dufais, Zoetermeer
***
30-6-2011:
Na een snikhete dag zijn we door Mart-Jan en zijn moeder allerhartelijkst ontvangen. Heerlijk geslapen en een goed ontbijt.
Twee fijne dagen gehad! Anneke en Bert Mas, Wormerveer
***
17-6-2011:
Fijn hoor, hier. Er is van alles, lekker bed, koffie en thee, en een geweldig ontbijt. Prima adresje!  Rijanka v. Breugel, Haarlem
***
27-5-2011:
Een weekje toeren door Nederland brengt je op de mooiste plekjes, zoals hier.
Een prima plek om te overnachten. Goed bed, fijne badkamer, geweldig ontbijt en als kers op de taart een corgi om te knuffelen!
Dank voor de gastvrijheid, Ruud en Mieke, Westerhoven
***
5-5-2011:
Vandaag gaan we op pad voor ons laatste stukje Pieterpad. Goed uitgerust en onze magen goed gevuld met een heerlijk ontbijt.
Heel veel dank, Annette & Ivonne (Tilburg)
***
9-4-2011:
Heel erg bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid. Het ontbijt was geweldig!
We zullen gebruik maken van de getipte toeristische route terug!
Groetjes, Paul en Elise uit Zuid Limburg
***
29-3-2011:
Na een heerlijke nachtrust een fantastisch ontbijt en lunch voor onderweg. Bedankt voor de gastvrijheid, wij gaan vandaag weer verder op het Pieterpad.
Hartelijke groet, Joke v.d. Spoel (R'dam) Conny Horte (Zuidland)
***
5-3-2011:
Wat een mooie omgeving en gastvrijheid. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen
Een mooie plek met veel comfort. Groetjes, Mia en Maria
***
8-2-2011:
Prima en fijn, hartelijke groet, Marc
***
18-10-2010:
Vandaag hebben wij kennis gemaakt met de mooie omgeving van Gramsbergen, met het mooie dorp Gramsbergen, en .... met B&B "Corgi's Nest", beslist een aanrader (en dan hebben wij nog niet eens gebruik gemaakt van het ontbijt!)
Bedankt!! Mieke en Henk Hengeveld, Baarn
***
26-9-2010:
Een weekendje weg omdat vrienden in Diffelen een feest geven. En dan kom je hier terecht, puur toeval dankzij internet. Meteen een Apple-klik!! I-pads aan elkaar laten zien, en Mac-info uitwisselen. Goed geslapen, heerlijk ontbeten, gezellig gekletst. Jullie gastvrijheid maakte ons weekend extra goed! Hetty & Anton (Bilthoven)
***
14-9-2010:
Bedankt voor bad en bed, bedankt voor het ontbijt en voor "de babbel" en vriendelijkheid. Jetty & Herman (Hagenezen)
***
12-9-2010:
Het was weer goed. Bedankt, Groetjes, Co en Sjaan, Goeree-Overflakkee
***
1/2/3-9-2010:
Als je van gezelligheid houdt, is Gramsbergen zeker een bezoekje waard tijdens de feestweek. Woensdagavond was de avond voor de dweilorkesten, donderdagavond speelden er diverse bands en waren er veel mensen verkleed. Tevens is het een aanrader om de verlichte en versierde straten te bewonderen. Heb enorm genoten.
De ontvangst was hartelijk en het ontwijt is goed. Bedankt! Sandra (Stokkum)
***
14-8-2010:
Bedankt voor de gastvrijheid. Super genoten van de goed verzorgde kamer en badkamer, dan 's-morgens een heerlijk ontbijt zodat je de dag weer aankan.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Wat ons betreft kan er wel een tulpje bij.
Groet, Bernard & Ymka, Joure
***
5-8-2010:
Super bedankt voor de goede verzorging!! De PP-lopers Leon & Annette!
***
26-7-2010:
Wir sagen Danke für Ihre Gastfreundlichkeit. Alles war Super.
Viele Grüsse aus Dänemark, Margarethe und Helge Jensen
***
28-7-2010:
Leuke ontvangst, fijn appartement! Ed Worm
***
4-7-2010:
Het was heerlijk om na een familiefeest 's-avonds niet terug te hoeven naar huis.
Wij hebben hier heerlijk geslapen. Het ontbijt was voortreffelijk.
Bedankt voor uw gastvrijheid, Groeten, Gerrit en Lies Batterink, Goutum
***
5/6-3-2010:
Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt.
Het "bubbelbad"was heerlijk ontspannend, ik heb daarna geslapen als een roosje!
Ondanks het sneeuwtapijt bij aankomst zijn het heerlijke zonnige dagen geweest.
Groeten, Fred en Sijnie Heuvel uit 's-Heerenberg
***
22-9-2009:
Bedankt voor uw gastvrijheid. Na 2 nachten heerlijk geslapen en goed ontbeten te hebben zijn we weer helemaal fit voor de volgende etappe van het Pieterpad.
Mirjan en Kees v.d. Voort, Pijnacker
***
7-8-2009: (Leuke datum...)
Na een heerlijk ontbijt en goede nachtrust vertrekken we naar Ruinen! Bedankt voor de gastvrijheid. Complimenten voor de gezellige inrichting van de kamer!
Groeten, Paula Innemee (Elst/Utrecht), Magda Innemee (Kamerik)
***
18-6-2009:
Na een mooi stukje Pieterpad lopen werden we heel gastvrij ontvangen op Corgi's Nest. Mooie kamer en douche en een heerlijk whirlpoolbad. We hebben lekker buiten gezeten. Prima geslapen. Bedankt voor de gastvrijheid, Robert en Tineke Kaspersma
***
17-6-2009:
Sind mit dem Fahrrad von der Vechtequelle bis zur Mündung unterwegs. Wir haben in Gramsbergen halt gemacht, und sind hier seht nett aufgenommen worden. Die Unterkunft fanden wir sehr angenehm.
Viele Grüße von Hans-Ulrich Richter & Hermann Arnold aus Wiesbaden.
***
5-6-2009:
Wij wandelen dit jaar een stuk Pieterpad Zuid-Noord na eerder als onderdeel van een tocht richting Rome (we zitten pas in Luxemburg) al van Doetinchem naar Maastricht te hebben gelopen. Vandaag liep het moeizaam (dikke zere voeten) vanaf Ommen naar Gramsbergen. Koel weer met een enkel spatje. Van Ommen naar Hardenberg prachtige route, het laatste stukje wat saai.
Gastvrij ontvangen en 's-avonds lui op de kamer gebleven. Prima geslapen (ook als vader en zoon in één bed) en na een perfect ontbijt in de zon verder naar Coevorden, ons eindpunt van dit jaar. Goof en Wiebe Lindijer, Doorn
***
23-5-2009:
's-morgens vertrokken vanuit Sleen, pracht weer, veel zon, ±30km gewandeld naar het plaatsje Gramsbergen. Vriendelijk ontvangen, gastvrij. Ik was te moe om nog het plaatsje in te gaan om te eten, nog bedankt voor de maaltijd. Goed geslapen, en een prima ontbijt. Groetjes, Victor
***
27-4-2009:
Ons verblijf in Gramsbergen was heel plezierig.
Heerlijk fietsweer, en veel familieleden bezocht. Goed bed en verzorgd ontbijt!
Onze dank! Anneke en Diane
***
9-4-2009:
Gisteren ben ik aangekomen van het plaatsje Erm, de dag begon met mooi weer, maar eindigde in regen. Ben zeer goed ontvangen, en het chinees restaurant waar ik gegeten heb is inderdaad goed. Ik heb heerlijk geslapen en vandaag gaat de tocht naar Ommen, om over 14 dagen in Maastricht aan te komen.
Het was fantastisch, en bedankt! Guus Sundermeijer (www.guusoppad.nl)
***
31-1-2009:
Ondanks dat we later aankwamen zijn we erg gastvrij ontvangen.
De kamer was super, evenals de whirlpool. Wij hebben in ieder geval genoten, en da'lijk gaan we toeristisch langs wat plaatsen toeren! Groetjes, Esther & Menno
***
9-9-2008:
Helaas vanwege werkzaamheden buiten de deur en niet vanwege vakantie.
Omdat ik hotels echt zat ben boek ik het laatste jaar B&B vanwege het persoonlijke tintje en vanwege "cultuursnuiven".
Ook in Nederland is het leuker om in een B&B te zitten en dan het liefst in een kleinere gemeente. 's-Avonds het dorp in om wat te eten en te drinken en met de plaatselijke bevolking te spreken. Corgi's Nest heeft een nette kamer en badkamer met alle benodigde faciliteiten  en beiden zien er netjes schoon en verzorgd uit.
Ontbijt à la (minimaal) 4**** hotel!  Adres om nog eens terug te komen voor ontspanning en vakantie. Ronald Jense (Ridderkerk)
***
24-8-2008:
Ook al boekten we op erg korte termijn, de gastvrijheid was er niet minder om.
We hebben hier heerlijk verbleven en genoten van het zeer uitgebreide ontbijt (nog luxer dan in een hotel!) voor onze dochter was het helemaal geweldig, dat jullie juist nu een nieuw klein poesje kregen. Bedankt! Groeten, John, Muriel & Luna (Wormer)
***
>5-5-2008:
Wij vertoefden hier, genoten van de gastvrijheid, het uitgebreide ontbijt en de lekkere koffie die we mee kregen als we mooie pieterpad tochten maakten.
Vriendelijke Groet, Martin en Riky uit Laarbeek
***
13-3-2008:
Einde van deze dag (Rondje Nederland etappe Schoonebeek - Lattrop) in Gramsbergen: biertjes en eten in Harrish Inn, heerlijke nachtrust en ontbijt, op naar de volgende 14km. Groeten, Maartje en Hans
***
29-10-2007:
Hier in Gramsbergen hebben we ons goed vermaakt!
Een zeer gastvrij gezin, een lekker bed, & goed ontbijt.
Wat wil je als Pieterpad-wandelaar nog meer ....
Groetjes Marloes en Eline
***