Corgi's Nest B&B - een goede nachtrust is de beste start voor een fijne dag!

Overnachten

Onze logeerkamers liggen op de eerste etage, de roze kamer is ingericht voor twee personen, de blauwe kamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed (en heel veel ruimte), zodat u aan het einde van de dag op een goed Auping bed met binnenvering matras kunt wegzinken in uw vakantiedromen.

Eventuele huisdieren - mits behoorlijk opgevoed- zijn welkom, en mogen op de roze kamer overnachten. (onze kat maakt het geslacht niet uit, zolang ze zich maar gedragen...)

Uw kamer is voorzien van wekker & simpele tv, een waterkoker & Senseo koffieapparaat staan in de ruimte ernaast voor gezamenlijk gebruik. Evt. andere huishoudelijke benodigdheden in overleg.
Ons huis is voorzien van WiFi, telefoon is op verzoek mogelijk.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw verblijf: Uw kamer beschikt over een 2-persoonsbed, en - indien gewenst en bij overnachting van 2 personen - prive badkamer. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze zonnebank of onze ruime tweepersoons whirlpool.

nummer 49
Entrez!
pad naar onze voordeurvia het pad naar onze voordeur komt u in ons paradijsje
Daarnaast zijn er diverse gratis faciliteiten, wij hebben o.a. eigen veilige stalling voor fiets (met oplaadpunt) of motor, gratis parkeren van uw auto direct tegenover ons huis, een ruim terras om even buiten uit te puffen (of om even te paffen), zo nodig gebruik van een een deel van onze koelkast en nog veel meer.

Een huisgemaakt ontbijt en koffie of thee  bij aankomst is in de prijs inbegrepen, een drankje 's-avonds (diverse bieren, wijnen of frisdrank) is in overleg mogelijk. Bij lekker weer kunt u uiteraard gebruik maken van het terras buiten.
Vanaf 3 overnachtingen verblijft u bij ons voordeliger.
Uw ontbijt wordt in onze woonkamer geserveerd tussen 07.30 en 08.30.

Wij hebben 4 tulpen toebedeeld gekregen in 2009 volgens het classificatiesysteem van B&B Nederland, en daar zijn we best trots op.
de roze kamer
een goede nachtrust begint met een goed bed!
roze kamer
vanuit een andere hoek
de kleine badkamer
voorzien van toilet, douche en wasbak
de bovenverdieping
rechts uw kamer, links de badkamer
onze woonkamer
hier wordt 's-morgens uw ontbijt geserveerd
terras aan de zijkant
het terras
vooral in de zomer heerlijk in de zon of schaduw!
de whirlpool
lekker bubbelen om daarna ontspannen te gaan slapen
de groene kamer
waar de zonnebank zich bevindt